inspiratie

Blog: 30 before 30 journal van Fenke

Blog: 30 before 30 journal van Fenke

Fenke gaat aan de slag met een Ruby Red Vegan Journal om hier een '30 before 30' journal van te maken. In deze blog deelt ze haar voortgang!

De journal van Fenke heeft een mooie, dieprode kleur en is gemaakt van 100% diervrij materiaal. Op de voorkant is haar naam geimprint.

Wat is een '30 before 30 journal'?

Dat is een journal waarin je 30 doelen, acties of andere herinneringen wilt maken voor dat je 30 wordt. Fenke schrijft hierover op haar Instagram:

''2023 wordt een speciaal jaar voor me. Ik ga trouwen, we gaan eindelijk naar Canada op reis en ik word 30 in januari 2024! Dus ik dacht dat het een goed moment was om te reflecteren waar ik sta in het leven, waar ik me op wil focussen en dingen waar ik (opnieuw) de tijd voor wil nemen.''

Haar eerste pagina zegt het al: Ready for new adventure! Met fineliners is de tekst gehandletterd. En de illustratie van bergen met op de voorgrond boompjes en een tentje past perfect bij deze quote!

En natuurlijk start je het jaar met doelstellingen. In deze braindump heeft ze per thema haar doelstellingen opgeschreven. 

En dan natuurlijk de '30 before 30' doelen. In een mooi raster geschreven met op een speelse manier het onderwerp geïllustreerd. Per doel houdt Fenke een pagina bij met de leukste herinneringen en foto's.

Je kunt de vorderingen van Fenke volgen op haar Instagram: @fenkesjournal

Volgende lezen

Client case: Notebooks voor collega's van Redmatters
Review: Aan de slag met een 'Heart Journal'

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gratis verzending

Voor bestellingen boven de €50,- (NL) en €75,- (BE)

Klantenservice

Ons team staat 5 dagen in de week voor je klaar!

Vertel een vriend

Deel je aankoop online en maak elke maand kans op €50,- shop tegoed

Veilig shoppen

Bij 1844 Notebooks kun je veilig online shoppen