inspiratie

Review: Aan de slag met een 'Heart Journal'

Review: Aan de slag met een 'Heart Journal'
Een van onze journals wordt momenteel door een ervaren journaler gebruikt als heartjournal. In deze blog lichten we toe wat een Heart Journal is, delen we foto's ter inspiratie en haar review over het boek.
In een Heart Journal laat je op creatieve wijze je hart spreken en leg je vast wat je bezig houdt op het gebied van (spirituele) groei en mindfulness.

Review van de journal:
''De journal heeft een luxe uitstraling door het gebruikte leer en ik vind het erg leuk dat je het boek kan personaliseren met een imprint.''
Deze journaler is erg enthousiast over de kwaliteit van het papier. Alhoewel het 'maar' 120 grams is slaagt hij glansrijk voor de pentest, inkttest en zelfs met alcoholmarkers geeft het een minimale ghosting. Het papier voelt glad aan en is daardoor ook geschikt voor vulpennen. Het droogt wat langzamer dus is het voor linkshandigen oppassen voor vegen. Zet potloodlijntjes niet te zwaar op om ze nog mooi uit te kunnen gummen.
Zoals je hier kunt zien is ze echt aan de slag gegaan met inkt in het boek. Ook hierbij blijft het papier mooi stevig aanvoelen en is er minimale ghosting.  
Wil jij ook een journal, notebook of planner uitproberen? Neem dan contact met ons op!

Volgende lezen

Blog: 30 before 30 journal van Fenke

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gratis verzending

Voor bestellingen boven de €50,- (NL) en €75,- (BE)

Klantenservice

Ons team staat 5 dagen in de week voor je klaar!

Vertel een vriend

Deel je aankoop online en maak elke maand kans op €50,- shop tegoed

Veilig shoppen

Bij 1844 Notebooks kun je veilig online shoppen